Manastirea Slanic Arges Parintele Daniel

Nasterea maicii domnului schimbarea la fata sfantul calinic de la cernica acces. Parintele daniil horga nu este calugar la slanic ci preot din suceava.

Călugărul David De La Slănic A Fost Instalat Stareţ La Manăstirea Trivale Jurnalul De Arges

Cunoscutul duhovnic s a nascut la 11 septembrie 1925 a intrat in manastire la 20 februarie 1944 si a fost tuns in monahism pe 30 martie 1947.

Manastirea slanic arges parintele daniel. Manastirea slanic se află în comuna aninoasa jud. 25 vietutori viata de obste. Din satul slanic venind dinspre campulung muscel 2 km pana la intersectia spre manastire.

Manastirea slanic se afla in comuna aninoasa la aproximativ 35 de km de curtea de arges la 140 de km de bucuresti 40 km de pitesti si la 24 km de campulung muscel din localitatea slanic pana la manastirea slanic se merge pe un drum de munte pe o distanta de aproximativ 5 km. Venind din campulung muscel la 2 km de satul slanic pe dreapta este un drum pietruit care duce la manastire cam 5 km. 02 12 2008 21 40 viorica popa.

Piata vasile milea nr. Este racordat la limanul civilizatiei dar peste o culme numai il vezi repede izolat cazut in uitare. 1 arges pitesti cod postal.

Dupa 3 km e din loc. Exista un preot daniel si la manastirea slanic arges mergeti e foarte bun. Parintele arhimandrit teofil badoiu staretul manastirii slanic din judetul arges a trecut la cele vesnice sambata 17 iulie la varsta de 84 de ani informeaza radio trinitas.

Intreg peisajul dintre curtea de arges si campulung este aidoma vietii omului. Manastirea slanic taborul argesean mareste imaginea. 110053 presedinte cjarges ro birou presa cjarges ro tel.

Miracolele se intimpla la manastirea slanic. Biserica a fost construita in secolul al xvii lea fiind ruinata in 1871 si recladita in anul 1922 pe temelia celei. Mare este harul domnului coborit asupra acelor sfinte locuri si daruit oamenilor prin preasfintitul staret teofil badoiu si calugarii din sfanta manastirea slanic am fost acolo si cu ajutorul rugaciunilor facute pot spune ca am vazut cu ochii mei miracole necazurile s au risipit si.

Numit de înalt preasfinţitul calinic arhiepiscop al argeşului şi muscelului drept taborul argeşului asemenea dealului din galileea unde a avut loc schimbarea la faţă a lui iisus hristos mănăstirea slănic aflată la capătul unui urcuş anevoios dar aproape duhovnicesc e colţul de rai în care doar liniştea răsună dincolo de pravila de rugăciuni rostite n noapte de. Urca si coboara este povarnit dar si plat pe alocuri insorit dar si repede innegurat. Mănăstirea slănic aflată la capătul unui urcuş anevoios dar aproape duhovnicesc e colţul de rai în care doar liniştea răsună dincolo de pravila de rugăciu.

Arges la 24 km v de câmpulung şi 24 km e de curtea de arges. Domnesti venind dinspre curtea de arges situata pe dn 73c curtea de arges 22 km campulung muscel 22 km dl spre n 4 5 km pana la manastirea slanic.

Mari Duhovnici Teofil Badoiu Staretul Manastirii Slanic Jud Arges

Parintele Gavriil Stoica Regretatul Duhovnic Al Marturisirii 3 Ani De La Mutarea In Vesnicie Video Cuvantul Ortodox

Mănăstirea Slănic Mănăstirea Care A Inviat De Trei Ori Impresii Biserici Mănăstiri In Campulung și Imprejurimi Campulung Muscel Amfostacolo

Sfanta Manastire Slanic Judetul Arges Filmare Aeriana Youtube

Manastirea Slanic Spiritualitate Numarul 820 Anul 2008 Arhiva Formula As

Părintele Daniil Cel Mai Mare Duhovnic In Viață Al Romaniei Dragostea Va Salva Lumea

Gandurile Care Trebuie Alungate Ganduri Din Ierusalim

Iulie 2010

Starețul Daniel De La Mănăstirea Trivale Porte Bonheur Pentru O Doctoriță Sexy Jurnalul De Arges


You have just read the article entitled Manastirea Slanic Arges Parintele Daniel. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfut.blogspot.com/2021/05/manastirea-slanic-arges-parintele-daniel.html

Belum ada Komentar untuk "Manastirea Slanic Arges Parintele Daniel"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel