Rochie Cu Buline Orsay

Este confecționată din material diafan cu buline catifelate pe căptușeală moale din tricot. Modelul din imagine are 174 cm înălțime și prezintă mărimea 38.

Rochie Creion Cu Buline Orsay

Mărimi și culori disponibile.

Rochie cu buline orsay. Rochie cu buline mari 139 99 lei. Rochie din colecția party confecționată din plasă delicată și buline din velur. Aceasta are mâneca scurtă guler scurt ridicat iar la nivelul gulerului prezintă un decupaj în formă de triunghi.

Rochii business de la orsay pentru întălniri reușite îmbracă te ca să impresionzi. Decolteul este ușor ridicat și prezintă decupaj alungit. Reducere 40 rochie de tricot cu cordon.

32 34 36 38 40 42 44 46 48. Rochie cu croiala mulată mici buline 3d decolteul rotund ușor ridicat cu decupaj oval pe mijloc mâneci lungi și transparente încrețită delicat în talie la spate un decupaj oval încheiat cu doi nasturi confecționată din plasă transparentă căptușeală netedă din tricot. După confirmarea înregistrării la newsletter ul orsay primiți un bon cu o reducere de 25 la produsul dvs.

Pe partea stângă a taliei prezintă încrețituri. Tranzacție sigură livrare gratuită în magazin. Rochie cu croiala lejeră tip trapez model cu buline strălucitoare decolteu rotunjit prevăzut cu volănaș decupaj în formă de lacrimă la spate legat cu ajutorul unor panglici mâneci lungi largi terminate cu volănaș confecționată din țesătură plisată și transparentă căptușeală din tricot.

Se încheie la spate cu doi nasturi. Are mâneci lungi cloș spre capete cu marginile despicate pe interior. Rochie evazată ce subliniază linia taliei.

Rochie cu fason pe corp model cu buline strălucitoare în partea superioară decolteu rotund la nivelul căruia prezintă pliuri decorative mâneci lungi largi în cloș prevăzute cu elastic la capete.

Orsay Rochie Tip Trench In Buline Cu Cordon Glami Ro

Cumpărare Acum Prețuri Incredibile Super Popular Orsay Rochii Midi Carpathian Endemics Ro

Bluză Parte Peste Parte Cu Buline Long Sleeve Blouse Tops Blouse

Rochie Cu Buline Strălucitoare Orsay

Orsay Rochie Cloș Cu Buline Glami Ro

Rochie Mulată Cu Buline Orsay

Rochie Plisată Cu Buline Orsay

Orsay Rochie Cu Buline 8 Produse Modamoda Ro

Rochie In Clos Negru 38 16 Produse Modamoda Ro


You have just read the article entitled Rochie Cu Buline Orsay. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfut.blogspot.com/2021/02/rochie-cu-buline-orsay.html

Belum ada Komentar untuk "Rochie Cu Buline Orsay"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel